Expositie HS Nijmegen

Geplaatst op 02-10-2023  -  Categorie: Algemeen

 

 

hpv-logo

 

Reizende foto-expositie over HS aangekomen in Nijmegen

 

Van 1 tot en met 27 oktober 2023 is de reizende foto-expositie ‘HS (on)bekend maakt onbemind’ te zien in het Radboud UMC. Daar vindt op donderdag 25 oktober van 19.30 uur tot 21.30 uur ook een patiëntenbijeenkomst plaats. Zien we je in Nijmegen?

 

Foto-expo on tour

Foto’s van patiënten verbeelden het taboe rond HS, waardoor het vaak onbesproken blijft. Ook is bij veel zorgprofessionals nog te weinig kennis aanwezig om de huidziekte tijdig te herkennen en te behandelen. Met de expositie vragen we extra aandacht voor HS, voor meer bekendheid, een snellere diagnose en de juiste behandeling.

 

De aftrap was tijdens de HS Awarenessweek in juni, in het Meander MC in Amersfoort. Elke vier weken reist de expo door naar een ander ziekenhuis. Zo is er het hele jaar extra aandacht voor de ziekte.

 

Patiëntenbijeenkomst

De foto-expositie wordt in elk ziekenhuis gecombineerd met een patiëntenbijeenkomst waarin ervaringen kunnen worden uitgewisseld. Tijdens de expo in het Radboud UMC is deze bijeenkomst op donderdag 25 oktober van 19.30 uur tot 21.30 uur. Je kunt je aanmelden via taairaterces.[antispam].@hidradenitis.nl

 

Agenda

 

Kun je die avond niet komen of is het te ver uit de buurt? Later dit jaar reist de foto-expositie door naar Arnhem, Nijmegen, Rotterdam en Haarlem. Ook daar organiseren we patiëntenbijeenkomsten.  Houd onze agenda in de gaten voor de exacte data en locaties. 

 

Met vriendelijke groet,

 

Sylvia van Kan, Hans Blaauwbroek

 


 

Contact

Hidradenitis Patiënten Vereniging
Postadres: Nieuwstraat 40
1381 BD Weesp

Mail: taairaterces.[antispam].@hidradenitis.nl

De vereniging is dankzij vrijwilligers telefonisch bereikbaar op 06 2547 4571. ​Bij geen contact, laat een bericht achter. Je wordt teruggebeld.

Volg ons ook op

Blijf op de hoogte!

Ontvang digitale updates over ontwikkelingen en het laatste nieuws. Circa 6 x per jaar.

AANMELDEN